"Vanaf nu is het niet meer zwaar"

"Vanaf nu loop ik makkelijk

met mijn babyautostoeltje"

“Ik bevestig de Cocobelt in een paar seconden”

“Hij ziet er fantastisch uit”

“De Cocobelt is Safe, Easy, Quick & Fashion”

"Ik ben blij"

"Mijn baby is blij"

"We care how you carry"

Veilig en makkelijk lopen met je babyautostoeltje: Cocobelt®

consumer-award-2016-nlIedere vader en moeder ervaart dagelijks hoe zwaar en vermoeiend het is om met een babyautostoeltje te lopen. Dat is vanaf nu verleden tijd.

Geen gedoe meer met het in- of uitklappen van kinderwagens voor die kleine stukjes lopen. Geen vermoeide of pijnlijke armen meer met het dragen van je babyautostoeltje, want je bevestigt de Cocobelt binnen een paar seconden eenvoudig aan het babyautostoeltje en draagt deze vervolgens veilig en comfortabel als een tas over je schouder. Liefdevol bedacht en gedragen!

De Cocobelt is handgemaakt van kwaliteitsmaterialen, getest op veiligheid, eenvoudig in gebruik en ziet er fantastisch uit!
De Cocobelt is Safe, Easy, Quick and Fashion.

Wat is de Cocobelt®?

Als jij een babyautostoel hebt, dan weet je hoe vaak je deze gebruikt voor kleine of grote stukjes lopen en hoe zwaar en vermoeiend dat is. Dagelijks van en naar je auto , naar de oppas, de kinderopvang, je andere kind(eren) naar school brengen en halen, even een winkel binnen lopen en zelfs op vakantie op de luchthaven en op het strand. Het gewicht dat je aan je armen hebt en de bewegingsvrijheid die je mist is herkenbaar voor elke ouder.

De oplossing? Cocobelt.
Wél op een prettige manier lopen in al die herkenbare situaties? Dat doe je met de Cocobelt. Zwaar en pijnlijk tillen, wordt comfortabel dragen met gemak.

Veiligheid was voor ons uiteraard het meest belangrijk. Daarom is de klick-buckle van Cocobelt uitgebreid getest door Bureau Veritas, en heeft de Cocobelt een CE-keurmerk.

De Cocobelt is heel snel en eenvoudig te bevestigen en te gebruiken. Veilig en prachtig ontworpen!

NU KOPEN
Loop comfortabel met je babyautostoeltje.
Een origineel, nuttig en stijlvol cadeau.

Liefdevol bedacht en gemaakt

“Mijn baby, Colin Corts werd op 24 oktober 2013 geboren. Ik was de gelukkigste moeder op aarde.

Ik ondervond echter een probleem. Colin tillen in een babyautostoeltje vond ik heel erg zwaar en dagelijks liep ik meerdere malen tegen dit probleem aan. Ook op vakantie. Op het vliegveld kwam ik op het idee om een hulpmiddel te bedenken dat het voor elke ouder veel makkelijker zou moeten maken om met je babyautostoeltje te lopen. Er moest een oplossing komen voor mij en voor alle ouders!

Ik was hier zo enthousiast over en er zo zeker van dat ik het idee verder uitwerkte. Ik deed onderzoek, liet ontwerpen en prototypes maken en ging testen en testen. Hij moest er ook fantastisch uit komen te zien en een naam krijgen.

De Cocobelt is het resultaat! Een fashion accessoire vernoemd naar mijn zoon Colin Corts.

Ik ben er zeker van dat de Cocobelt – naast al die kleine kanjers – een aanwinst zal zijn voor alle (aanstaande) ouders.”

Cocobelt, “We care how you carry”.

Cocobelt_Manon_Corts
Manon Corts
Eigenaar van Cocobelt, model en moeder

Welkom bij Cocobelt / Bienvenue chez Cocobelt


Nederlands

Français

TIJDELIJK UITVERKOCHT
Beste bezoeker,

Helaas is de

WIj verwachten deze variant weer te kunnen leveren.

Excuses voor het ongemak.
LATERE LEVERING IVM VAKANTIE
Beste bezoeker,Bestellingen worden pas weer verzonden.

Excuses voor het ongemak.